Stippel zelf je looprondje uit!

Via Gmap kan je op een makkelijke manier de lengte van je looprondje berekenen. Bovendien is het mogelijk hoogteverschillen en het aantal verbrande calorieën te berekenen.

Stippel zelf je looprondje uit (foto Gmaps)
Surf naar de site Gmaps Pedometer en ‘Jump to’ je loopgebied. Je gaat dan automatisch naar het gedeelte van de plattegrond waar je je looprondje wilt uitstippelen. Omdat je waarschijnlijk de loopafstand in kilometers wilt weten verander je de schaal van English naar Metric.

Om je looprondje uit te stippelen, klik je op start recording. Dubbelklik nu in de kaart. Een startpunt zal verschijnen. Stippel zo verder je route uit, zodat de afstand exact berekend kan worden.

Ook is het mogelijk het aantal verbruikte calorieën te berekenen. Zet de calorieteller aan door te klikken op Turn on calorie counter. Nadat je je lichaamsgewicht hebt ingegeven verschijnt het calorieverbruik tijdens het bepalen van je looprondje.

Door op small of large te klikken in Elevation verschijnt een overzicht met de hoogteverschillen. Deze functie is vooral handig voor buitenlandse loopavonturen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?