STIHL Spartacus Series krijgt derde event

De STIHL Spartacus Series krijgt er naast de uitverkochte edities in Boom en Averbode dit najaar nog een derde manche erbij. Meer details over de nieuwste survivalrun worden later bekend gemaakt.

Het eerste event in de STIHL Spartacus Series was de Spartacus Run in Boom, die op 1 mei voor het tweede jaar op rij volledig was uitverkocht. Onder een stralende zon werden 5.000 deelnemers tot Spartacus gekroond na een spectaculaire survivalrun met verschillende (natuurlijke) hindernissen.

Het tweede event op de agenda is de Race Against Nature in het prachtige Energy Park (Domein De Vijvers) in Averbode op zondag 22 september. Race Against Nature is een survivalrun doorheen de natuur en een strijd tegen de verschillende natuurelementen: water, aarde, lucht en vuur. Inschrijven is helaas niet meer mogelijk, alle 5.000 startplaatsen zijn sinds 25 juni allemaal de deur uit.
In het najaar komt er nog een derde event in de STIHL Spartacus Series. Meer details hierover worden later bekend gemaakt.

STEHRK WERK

Vanaf nu verbindt de firma STIHL zich als title partner aan de Spartacus Series. STIHL is een onderneming die bekend staat voor Duitse toptechnologie op het vlak van tuinmachines voor particulieren en professionelen. Wereldwijd staat STIHL voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Deze waarden zijn al meer dan 85 jaar prioriteit en zorgen dat bij elke productontwikkeling de behoefte van de gebruiker centraal staat. “STIHL staat gewoon voor ‘Stehrk werk’, een prestatie die ook elke Spartacus neerzet”, aldus Joeri Welslau, afgevaardigd bestuurder van de firma Andreas STIHL nv.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?