Steun al lopend de strijd tegen borstkanker

Lopen voor het goede doel, het is altijd een extra motivatie. In Kortrijk kan je je steentje bijdragen aan de strijd tegen borstkanker.

De nationale borstkankercampagne, vzw Think-Pink, zet zich in om mensen bewuster te maken van borstkanker in het algemeen en voor het belang van een tijdige screening in het bijzonder. Daarnaast steunt Think-Pink wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker en helpt ze vrouwen financieel en moreel.

Het belang van voldoende bewegen kan niet genoeg benadrukt worden. Daarom biedt Think-Pink een uitgebreid sportprogramma aan. Door deel te nemen aan Kortrijk Loopt voor Think-Pink toon je dat je deze strijd mee in het hart draagt.

Hoe kan jij Think-Pink steunen?

– Je registreert je als deelnemer via www.think-pink.be en engageert je om minstens 100 euro in te zamelen. In ruil ontvang je een kwalitatief Think-Pinkloopshirt en geniet je na de wedstrijd gratis van een lekkere brunch.

– Je neemt na de wedstrijd deel aan de allereerste ‘Think-Pink brunch’ op het terrein van ‘Kortrijk Loopt’. Voor slechts 10 euro geniet je er van verse en gezonde producten, aangeboden door Delhaize, Passendale, Meli en Starmeal. Dankzij de bijdrages van deze partners en de logistieke steun van de stad Kortrijk gaat dit bedrag integraal naar Think-Pink.

– Je ondersteunt de actie extra door bij je inschrijving 5 euro extra te betalen. Zo ontvang je meteen de Think-Pink-buff gratis aan de Think-Pink infostand op Kortrijk Loopt.

Redenen genoeg dus om in Kortrijk mee te lopen in de strijd tegen borstkanker!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?