Start 2 Run slaat handen in elkaar met Collect&Go

We willen allemaal graag meer bewegen en sporten. Tegelijk moet het huishouden gerund worden en de boodschappen gedaan worden. Met maar 24 uur tijd in een dag, is het soms puzzelen. Daarom zetten Start 2 Run en Collect&Go, de online boodschappendienst van Colruyt Group, een unieke samenwerking op.

Voortaan kunnen alle gebruikers van de Start 2 Run app punten verdienen waarmee ze de servicekost bij de volgende Collect&Go bestelling cadeau krijgen. Collect&Go is een slimme en vooral tijdbesparende manier van boodschappen doen. Omdat je boodschappen klaargezet worden voor jou, en jij ze dus enkel hoeft af te halen in een Collect&Go afhaalpunt, hou je tijd over om te sporten.

In België alleen al zijn 186.000 app-gebruikers deel van de grote online community van Start2Run. Wat deze community zo uniek maakt, is dat gebruikers punten verdienen door vrije trainingen of lessen uit een schema te volgen. Elke training wordt omgezet in punten op www.start2run.be.

Wie deelneemt aan maandelijkse uitdagingen, blogartikels een hartje geeft of wie vrienden uitnodigt verdient extra punten. Van zodra een gebruiker 100 punten heeft verzameld, kan hij die inwisselen voor een Collect&Go servicekost voucher. De samenwerking gaat onmiddellijk van start en loopt in een eerste fase over een periode van drie maanden.

Colruyt Group wil klanten stimuleren om er een evenwichtigere levensstijl op na te houden. En dat doen ze door het tijdbesparende karakter van Collect&Go te combineren met de Start 2 Run-app.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?