Start 2 Run lanceert eigen loopband

Start 2 Run, de populaire loop-app, blijft groeien én innoveren. Start 2 Run bundelt nu ook zijn krachten met fitnessspecialist en marktleider 'Fitnessking'. Het resultaat van deze samenwerking vertaalt zich in een unieke Start 2 Run-loopband, die vanaf vandaag te koop is.

Wat maken app en loopband zo uniek? De Start 2 Run-app begeleidt al wie begint met lopen, tot aan de eerste 5 km. Wie meer wil, kiest uit 25 verschillende loopschema’s met afstanden en niveaus tot een marathon. De Start 2 Run-app is je personal coach en is vandaag reeds beschikbaar via 6 verschillende coaches in 6 verschillende talen. Zij begeleiden en motiveren de gebruiker tijdens het lopen.

Indoor met de app lopen was al een tijdje mogelijk. De gebruiker moest dan wel zelf zijn loopband manueel aanpassen tijdens zijn trainingssessies. Dat is nu geautomatiseerd! Met de Start 2 Run-loopband kan men voortaan de app koppelen aan de loopband via Bluetooth en luisteren naar de instructies van de gekozen coach. Wanneer men een training start, zal de loopband automatisch het gekozen trainingsschema volgen en de snelheid aanpassen aan de verschillende snelheidszones, van wandelen over rustig lopen tot sneller lopen. Uiteraard dient elke gebruiker voor zichzelf eerst de gewenste snelheidszones in te stellen via de app.

Frederic Schroyens, sales & partnership manager Start 2 Run licht toe: “Als app een bijbehorende loopband op de markt brengen mag vreemd lijken, voor ons was het een logische volgende stap. Uit feedback van onze doelgroep blijkt dat ze tijdens de donkere, koude winterdagen niet altijd zin hebben om (alleen) buiten te lopen. We hebben bijna een jaar aan het ontwerp en de productie gewerkt en zijn dan ook uitermate tevreden met het resultaat en we kregen ook al enthousiaste reacties van onze app-gebruikers.”

Nikolas Van der Veken, oprichter van Fitnessking: “Het werd hoog tijd dat deze unieke software werd gekoppeld aan bijpassende hardware. Fitnessking focust meer en meer op innovatie. Er is zoveel eenheidsworst zonder enige meerwaarde in het fitnesslandschap. Daarom zetten wij steeds meer in op unieke producten en persoonlijke beleving en begeleiding van onze klanten. Onze ervaring in productontwikkeling gekoppeld aan de know-how en expertise van het gedreven team van Start 2 Run heeft ervoor gezorgd dat we op 12 maanden tijd met een sterk conceptidee een hoogwaardig product hebben kunnen realiseren.”

“Deze Start 2 Run-loopband is er niet enkel voor de beginnende loper. Dankzij de verschillende niveaus en de keuze aan loopschema’s zal dit ook voor de doorwinterde sporter voldoende uitdaging bieden. Bij Fitnessking sluiten we nooit compromissen als het op kwaliteit aankomt. Dit nieuwe product gaan we ook in het buitenland op de markt brengen. De release in Nederland zit eraan te komen om dan vervolgens de Europese markt verder te veroveren. We zijn bij Fitnessking alvast heel fier dat we het vertrouwen kregen om dit samen te ontwikkelen.”

LANCERING OP 18/11/2020 EXCLUSIEF VIA MEDIAHUIS

De Start 2 Run-loopbanden zijn vanaf nu te koop en worden in eerste instantie aangeboden via een exclusieve samenwerking met Mediahuis, uitgever van o.m. Het Nieuwsblad en De Standaard. Met hun nieuwsmerken bereiken zij dagelijks meer dan 70 % van de Vlamingen. De Start 2 Run-loopband zal eenmalig via Mediahuis aan uitzonderlijke voorwaarden en met tal van extra’s worden gelanceerd. Tot eind 2020 zal hij verkrijgbaar zijn aan de scherpe lanceringsprijs van 999 euro.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.