Stap in en stap mee met de MS-express!

Op zoek naar een sportieve uitdaging ten voordele van een goed doel? Dan kan je op 30 mei 'instappen' in de 'MS-express' en meewandelen of meelopen ten voordele van de MS-Liga Vlaanderen.

Op 30 mei is het Wereld MS Dag, een dag waarop tal van initiatieven genomen worden om deze auto-immuunaandoening die het centrale zenuwstelsel aantast onder de aandacht te brengen. De ‘MS-express’ is zo’n initiatief.

De bedenkers van de MS-express willen op 30 mei met zo veel mogelijk wandelaars en lopers virtueel de afstand overbruggen van het Atomium in Brussel naar de Sagrada Familia in Barcelona. Dat is 1250 km in totaal.

Meedoen kan door lid te worden van de Facebook-groep ‘MS-express’ en op 30 mei je sportieve prestatie te registreren via Strava, Garmin, Runkeeper of een andere bewegings-app en je wandeling of looptocht te sharen.

Aan elke deelnemer wordt een vrije bijdrage gevraagd ten voordele van de MS-Liga Vlaanderen. Deze vzw heeft als missie het bevorderen van het algemeen welzijn van personen met MS, hun familieleden en hun omgeving.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?