Sporttip die celebritycoach aan sterren geeft om op gewicht te blijven

Kit Rich geniet over de Grote Plas heel wat aanzien omdat ze veel sterren in topvorm houdt. Ze vertelt ook hoe ze dat doet.

Kit Rich werkt in Los Angeles en gaat daar door het leven als celebrity fitness trainer. De dame heeft onder meer Oscarwinnares Jennifer Lawrence, zanger Sting en zangeres Kesha onder haar hoede als het op fitheid aankomt.

Aan de website Popsugar.com vertelde Rich onlangs dat ze vroeger zelf veel problemen had om op gewicht te blijven. Maar ondertussen heeft ze de oplossing al een tijdje gevonden en verloor ze 13 kilogram. Via datzelfde kanaal gaf ze ook mee hoe ze dat klaarspeelde. “Het is een tip die ik veel mensen geef: hou het realistisch. Loop of wandel elke dag 3 mijl (4,8 km) of doe een work-out van 30 minuten. Dat heeft mij goed geholpen.”

Vergis je evenwel niet: 5 kilometer lijkt misschien niet zo veel, maar als beginner is dat wel degelijk een serieuze afstand. In dat geval wandel je het best het merendeel van de afstand of begin je met minder afstand en bouw je stilaan op naar 5 km. In ons volgende running.be magazine (op 2 maart in de winkel) geven we trouwens een schema om op 8 weken 5 kilometer te lopen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?