Sporten met de kids: Cybex en Puma lanceren multisportbuggy’s voor actieve ouders

De Duitse expert op het gebied van kinderartikelen CYBEX en toonaangevend sportmerk PUMA slaan de handen in elkaar en brengen een collectie kinderwagens op de markt.

De reeks focust zich op alle actieve mama’s en papa’s die hun kinderen graag bij het sporten betrekken en wil bewegen met kinderen leuk en tegelijk ook praktisch maken. Je kindjes genieten van de gezonde buitenlucht, terwijl jij je kan ontspannen tijdens je sportsessie.

De collectie omvat 2 iconische CYBEX modellen: de befaamde ZENO en AVI, maar dan in een gloednieuw design. De kinderwagens krijgen een atletische uitstraling, geïnspireerd op de laatst nieuwe hardloopcampagne van PUMA.

4-in-1 multisportbuggy

De ZENO is een 4-in-1 wandelwagen die je kan duwen of trekken, aan je fiets kan bevestigen of waarmee je zelfs kan skiën. Ben je een beginnende sporter of net een fervente sportliefhebber? Voor ieder type sporter is er een perfect model.

Om de buggy tijdens het lopen te gebruiken, heb je twee opties: Duw hem eenvoudig voor je uit met één hand, of bind hem rond je middel met de tailleriem. Zo krijg je extra vrijheid tijdens het joggen, wat zorgt voor een natuurlijke beweging van armen en lichaam. Bovendien bespaar je dankzij het gebruik van de tailleriem ook nog eens extra energie. De zachte vering achteraan en de gewatteerde en versterkte sportzitting zorgen voor een comfortabele en bovenal veilige rit voor jou en jouw kleintje.

Comfortabel & veilig

De AVI is een lichtgewicht sportwandelwagen. De kinderwagen is door zijn aerodynamisch ontwerp vederlicht en optimaliseert hierdoor de prestaties. Als ouder kan je strikt je trainingssessie volgen, terwijl je kindje met glunderende ogen de wereld kan ontdekken. Dankzij het ergonomisch en verstelbaar handvat, duw je deze loopbuggy gemakkelijk met één hand voor je uit. Je kindje zit bij elk sportsessie comfortabel én veilig. Het voorwiel van de AVI-loopbuggy zorgt voor extra stabiliteit. De met lucht gevulde banden en schokdempers op de achterwielen vangen eventuele schokken zachtjes op en zorgen voor maximaal comfort.

Beide wandelwagens zijn geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden tot 4 jaar en zijn voorzien van 360° reflecterende elementen en beschermende PUMA ‘stand guards’, bevestigd op strategische plekken van de kinderwagen. Zo is je wandelwagen op elk moment van de dag optimaal zichtbaar.

Meer informatie over beide modellen vind je terug op de website van Cybex.

Adviesprijzen

ZENO: 899,95 euro
AVI: 599,95 euro

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?