Sportbril voor smallere hoofden

Speciaal voor actieve sportmensen met een smallere hoofdgeometrie dan de gebruikelijke standaardnorm heeft Rudy Project het model Kylix ontwikkeld.

De Kylix is te verkrijgen vanaf 116,90 euro. (foto rudy project)
Dit model zou vooral voor de sportende dames de beste keuze zijn, maar de Kylix is ook voor sportende mannen met een smal hoofd een geschikte oplossing.

Bij het ontwikkelen van de Kylix werd niet enkel het montuur in een smallere maat gemaakt, maar ook de grootte en de vorm van de lens proportioneel aangepast. Met de verstelbare neus pads en 360° buigbare oorbeentjes kan de pasvorm zelfs extra fijn afgesteld worden.

Qua gezichtsvermogen kan dit Rudy Project type van negen verwisselbare lezen voorzien worden. Naast verschillend gekleurde standaard lenzen ook met de ImpactX, Polar3FX en Multilaser lenstypes.

Voor correctieglazen (correctiewaardes van -7 tot +5) kan van de handige Quick Insert adapter gebruik gemaakt worden. Rudy Project levert de bril echter ook met geïntegreerde correctieglazen. Het montuur van de Kylix is in zes verschillende trendy kleuren beschikbaar. 

De adviesverkoopprijs bedraagt ten minste 116,90 euro.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?