Spectaculaire nieuwkomer voor KBC Spartacus Series

De KBC Spartacus Series kende met de Neptunus Run onlangs zijn finale van 2016. Ondertussen raakte ook al belangrijk nieuws voor volgend jaar bekend.

De Breakout Run in het Nederlandse Schaijk treedt in 2017 toe tot de KBC Spartacus Series. Op zaterdag 27 en zondag 28 mei wordt al de vijfde editie hiervan georganiseerd. De Breakout Run is een obstakelrun waarbij de deelnemers gevangenen zijn, die via een vluchtroute van 8 km of 14 km uit de gevangenis ontsnappen. Het evenement behoort tot de 3 beste obstakelruns van Nederland.

“De Breakout Run is een fantastisch evenement en sluit perfect aan bij de KBC Spartacus Series. Uitdagende proeven en een bijzondere sfeer die onze deelnemers absoluut gaan appreciëren. Met de KBC Spartacus Series willen we constant vernieuwen. En dat doen we met deze obstakelrun ook”, zegt Greg Broekmans van Golazo sports.

De Breakout Run vindt plaats in het recreatiegebied “De Maashorst” in Schaijk (nabij ‘s-Hertogenbosch). Op het programma staan een dayrun, een nightrun én een juniorrun! Je hoeft bovendien van het hele weekend niets te missen, want je kan blijven overnachten op de Breakout Run-camping.

Ook Fisherman’s Friend StrongmanRun in 2017 in de KBC Spartacus Series

De kalender voor 2017 is nog niet helemaal definitief. We kunnen echter wel al melden dat de KBC Spartacus Series niet alleen wordt uitgebreid met de Breakout Run, maar ook met de Belgische editie van de Fisherman’s Friend StrongmanRun. De datum en nieuwe locatie voor de Fisherman’s Friend StrongmanRun worden binnenkort bekendgemaakt.

Word ook in 2017 een Spartacus Hero met 6 deelnames

De volledige kalender van de KBC Spartacus Series zal in 2017 dus uit 8 verschillende events bestaan, want ook de huidige events zullen in 2017 worden georganiseerd. De data worden spoedig bekendgemaakt. Wie finisht in zes verschillende events (afstand of day- of nightversie is niet van belang, deelname aan Neptunus Run is wel verplicht) wordt ook in 2017 een echte Spartacus Hero. Deze deelnemers beloont de organisatie ook volgend jaar met een unieke Spartacus Hero medaille en, op algemene vraag, een unieke Spartacus Hero-hoodie!

En er is meer! Koop vanaf 12 december de Spartacus Pass!

Wens je volgend jaar aan alle events deel te nemen? Koop dan vanaf 12 december de Spartacus Pass. De Spartacus Pass is een persoonlijke pass, die je per event één keer kan gebruiken. De pass kost 288 euro en je zal er je voor de 8 verschillende events mee kunnen inschrijven. Wie snel rekent, weet dus dat je met deze pass in 2017 aan twee Spartacus-events gratis kan deelnemen!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?