Spectaculaire afsluiter van KBC Spartacus Series

Nu zondag 12 november vindt in Oostende de vijfde editie van de Neptunus Run plaats. Deze spectaculaire obstakelrun is het laatste event van de KBC Spartacus Series 2017.

De Neptunus Run vindt voor het eerst plaats in Oostende. Rond Fort Napoleon wordt een gloednieuw parcours van 10 km en een 20-tal spectaculaire hindernissen gebouwd. De start en finish liggen op de sportterreinen voor het imposante Fort Napoleon. Het parcours zal met een passage op het strand, de duinen, de haven en de Oostelijke strekdam een echte uitdaging zijn, maar haalbaar voor iedereen die het op zijn/haar eigen tempo afwerkt. Om 11u zal burgemeester Johan Vande Lanotte het startschot geven. Inschrijven kan nog steeds.

Obstakels

De obstakels bestaan uit een aantal vaste waarden, zoals de gigantische glijbaan Tobogaaan!, maar er zijn ook enkele nieuwigheden zoals de ‘Submarine’. Bij deze hindernis moeten de deelnemers kopje-onder gaan in het Vuurtorendok om verder te kunnen. Een overzicht van de hindernissen kan je hier terugvinden. Maar vergis je niet: de Neptunus Run wordt zondag niet alleen een strijd met de obstakels, maar zeker ook met de wind, het zand en zelfs het zeewater!

Alle deelnemers krijgen naast een geweldige ervaring, ook een knap Neptunus Run T-shirt, een prachtige herinneringsmedaille én een welverdiende Brugse Zot (enkel voor de 18+ deelnemers)!

Voor bijna 600 deelnemers is de Neptunus Run het zesde, zevende of zelfs achtste (!) event van de KBC Spartacus Series waaraan zij dit jaar deelnemen. Zij kronen zich zondag tot Spartacus Hero en ontvangen als beloning een extra medaille én een mooie hoodie, waarmee ze volgend jaar tijdens de Spartacus-events kunnen pronken.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?