Spartacus Thor maakt reputatie opnieuw helemaal waar!

Op zondag 15 september stond in het Thor Park van Genk de klassieker Spartacus Thor in de Deloitte Spartacus Series op het programma. Zo'n 5000 deelnemers, waaronder een recordaantal kinderen, gaven het beste van zichzelf in de schaduw van de de terril en de mijngebouwen van Waterschei.

Het prachtige weer trok een groot aantal sportievelingen naar de terreinen van de voormalige mijn van Waterschei. Om en bij de 5000 mensen schreven zich in voor de heroïsche obstakelkoers. Onder hen 500 kinderen, het hoogste aantal ooit in de Deloitte Spartacus Series.

De deelnemers kregen een unieke start voorgeschoteld en mochten meteen met zakken van 20kg aan de haal gaan. Onderweg werden enkele nieuwigheden ingevoerd, waaronder een passage aan de Cristal Arena en een obstakel in de mijngebouwen zelf. De finish volgde opnieuw na de gekende bellyslide.

Na afloop bleef een groot aantal deelnemers nog hangen om te genieten van een babbel en een drankje in een prachtige omgeving. De afsluiter van de Deloitte Spartacus Series volgt op 17 november. Dan staat in Oudenaarde de Spartacus Koppenberg op het programma. Vergeet je niet in te schrijven!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?