Spartacus Series komt met verrassing

De Spartacus Series heeft al een tipje van de sluier gelicht over zijn obstacle runs in 2015. Opvallend: De Spartacus Run in Boom duurt volgend jaar twee dagen en op 6 september komt er een nieuw, voorlopig nog geheim, event...

De Spartacus Series is een verzameling van massalopen die een echte uitdaging vormen voor de deelnemers. Lopen, hindernissen overwinnen en teamwork staan daarbij centraal.

Het uithangbord van de Spartacus Series is ongetwijfeld de Spartacus Run in Boom. Dit jaar lokte deze adventure run meer dan 8.000 deelnemers en 20.000 bezoekers naar Provinciaal Recreatiedomein De Schorre. In 2015 zal het evenement gespreid worden over twee dagen, namelijk 1 en 2 mei. De inschrijvingen gaan open op 23 januari.

Net als vorig jaar staan ook de Battle of The Ardennes (Durbuy, 27 juni 2015), Race Against Nature (Averbode, 4 oktober 2015) en Neptunus Run (Nieuwpoort, 15 november 2015) opnieuw op het programma. Op de gloednieuwe officiële website van de Spartacus Series wordt nog een extra verrassingsevent aangekondigd op 6 september. Over het hoe, wat en waar hebben we voorlopig enkel het gissen…

Wie alle vijf de manches van de Spartacus Series 2015 finisht, mag zich terecht Spartacus noemen en zal een unieke beloning krijgen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?