Spartacus Run vindt meer ruimte op Linkeroever

De eerste editie van de Spartacus Run, op dinsdag 1 mei, zal door het grote succes niet plaatsvinden op en om Fort VI in Wilrijk, maar op Linkeroever.

De Spartacus Run is een gloednieuw evenement: een heuse survivalrun over een parcours van ongeveer 10 km waarbij minstens 10 hindernissen moeten worden overwonnen. De eerste editie, op dinsdag 1 mei, belooft al meteen een ongezien succes te worden. Er schreven zich totnogtoe al meer dan 2.000 deelnemers in, het maximum aantal inschrijvingen van 3.000 zal zonder twijfel de komende weken wordt bereikt.

Om een kwaliteitsvolle organisatie aan te bieden voor die 3.000 deelnemers bleek de site in Wilrijk echter te klein en werd er uitgekeken naar een nieuwe locatie. Nu twee maanden voor D-day heeft de organisatie een prachtig alternatief gevonden op Linkeroever, namelijk de terreinen tussen de Charles de Costerlaan en de Blancefloerlaan.

De Spartacus Run verhuist hiermee naar een overzichtelijk terrein waar de meest spectaculaire proeven kunnen worden gebouwd. In Sporthal Linkeroever (Blancefloerlaan 183), die aan het terrein grenst, is er voldoende ruimte voor inschrijvingen, kleedkamers en de bewaarplaats voor sporttassen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?