Spartacus Run: nu is het aan jou!

 Vier weken lang streden tal van BV’s op VTM om de titel van Spartacus. Uiteindelijk was Christopher Timmerman de strafste in de finale tegen Francesco Planckaert en klopt Aagje Vanwalleghem Kim Gevaert bij de vrouwen. Nu is het aan jou! Want de AA Drink Spartacus Series is er voor iedereen, met dit najaar nog twee evenementen: de AA Drink Spartacus Run in Boom en de AA Drink Spartacus Thor in Genk.

Ook al zag je de BV’s bij momenten flink afzien, geen nood: met de hulp van je vrienden lukt het je zeker ook. Want Spartacus is vooral samen starten en elkaar over de hindernissen helpen.

Op zondag 11 september kan je dat doen in het Thor Park in Genk. De AA Drink Spartacus Thor is een obstacle run over 12, 7 of 3 km met respectievelijk 25, 15 en 8 hindernissen. Op zondag 16 oktober is De Schorre in Boom the place to be voor de tiende editie van de AA Drink Spartacus Run.  De diehards kunnen zich uitleven op een parcours van 10 km met een 25-tal obstakels, maar net als in Genk zal er in Boom ook een Family Run van 3 km zijn. Daarnaast is er speciaal voor 12 tot 16-jarigen de Young Spartacus, met een 15-tal hindernissen.

Verschillende BV’s grepen naast het net bij de ‘slotgracht’, doe jij het beter? Deze hindernissen liggen op het parcours van de AA Drink Spartacus Thor en de AA Drink Spartacus Run én ken je van het gelijknamige Spartacus Run op VTM:

  • Netfly (beter bekend als de slotgracht)
  • Cargo (containerberg)
  • Powerlines (apenlijn)
  • Tobogaaan (schuifaf)
  • Angel Falls (waterval)
  • Ramp Attempt (de muur)
  • Ring the bell (de bel)


AA DRINK SPARTACUS THOR

Datum: zondag 11 september 2022
Locatie: Thor Park (Oude Mijnsite), Waterschei-Genk

AA DRINK SPARTACUS RUN

Datum: zondag 16 oktober 2022
Locatie: Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, Boom

MEER INFO, PROGRAMMA & INSCHRIJVINGEN:

www.aadrinkspartacusseries.be

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?