Spartacus Run licht tipje van de sluier

Nog zes weken te gaan voor de eerste editie van de Spartacus Run! De organisatie heeft al drie hindernissen bekendgemaakt. Benieuwd wat de deelnemers te wachten staat? Bekijk het hier!

De deelnemers aan de Spartacus Run zullen over een afstand van 10 kilometer meer dan 10 hindernissen moeten overwinnen. Dit zijn er al drie:

Jungle Fever

De allereerste hindernis die de deelnemers tegenkomen. Een wirwar van boomstammen, waar de deelnemers onder, boven, tussen, … moeten kruipen en klauteren. Er is geen ideale route … onder of over de eerste boomstam kruipen en dan zien hoe het verder moet. Net als in de jungle baan je je een weg doorheen bos en bomen.The Cave

Op handen en knieën, enkel op deze manier kan “The Cave” bedwongen worden. Kruipen als een mol onder de grond, sluipen door de spelonken van een donkere grot. Ongeveer 10 m van het parcours zal je op die manier moeten afleggen. Een makkie? Misschien als individuele proef, maar niet nadat je al een slopend aantal kilometers achter de rug hebt.

You’re F#cked

Een loodzware proef, als je nog geen klop van de hamer hebt gekregen, dan zal je deze hier zeker krijgen. Twee diepe putten met of zonder grondwater. Er in en er uit geraken is het doel. Hulp van je mede- én tegenstanders zullen hier van pas komen. In de put geraak je zeker, maar geraak je er ook opnieuw uitgeklauterd?

NOG 400 PLAATSEN BESCHIKBAAR 

Wie zich nog wil inschrijven voor de Spartacus Run wacht best niet te lang. Er zijn momenteel nog minder dan 400 plaatsen beschikbaar.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?