Spartacus Run belooft lastigste 10 km ooit

De Spartacus Run kondigt zich aan als de lastigste 10 km ooit. Deze gloednieuwe survivalrun wordt georganiseerd ter nagedachtenis van de tijdens de Antwerp Ironman overleden Artoer Aghajanyan.

De Spartacus Run zal doorgaan op dinsdag 1 mei in en om Fort VI in Antwerpen. Tijdens deze survivalrun moet er een parcours van ongeveer 10 km worden afgelegd waarbij minstens 10 hindernissen moeten worden overwonnen. Het parcours zal loodzwaar zijn, maar zeker haalbaar voor iedere loper die het parcours op zijn eigen tempo afwerkt.

Iedere finisher zal worden onthaald als een echte Spartacus en krijgt een mooie herinneringsmedaille en t-shirt. Nagenieten van je fantastische prestatie kan tijdens een lekkere barbecue en een muzikale afsluiter. Snel inschrijven is de boodschap, want er kunnen maximum 3.000 lopers deelnemen.

TER ERE VAN ARTOER ‘SPARTACUS’ AGHAJANYAN

De Spartacus Run wordt georganiseerd ter nagedachtenis van Spartacus Artoer Aghajanyan. Artoer overleed afgelopen zomer tijdens zijn deelname aan de Antwerp Ironman. Hij was, zoals zijn vrienden hem omschrijven, een ontzettende goedzak en heel erg onbaatzuchtig en had een spartaanse levenswijze die bestond uit sporten, studeren en voor zijn invalide moeder zorgen.

Veel vrienden hebben ontzettend veel respect voor Artoer, voor zijn manier van leven, zijn discipline, … en werken daarom samen met hart en ziel mee aan deze Spartacus Run, want Artoer is Spartacus en zal dat altijd blijven.

Artoer woonde bij zijn moeder en zij heeft dan ook het meeste te lijden onder het verlies van haar zoon. Om het haar ook financieel niet ondraaglijk te maken, heeft de organisatie een steunfonds opgericht. Deelnemers kunnen een donatie doen voor het steunfonds door 10 euro extra te betalen bij de inschrijving.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?