Sneller lopen met de nieuwe Brooks Hyperion

Brooks lanceert de Brooks Hyperion Tempo en Elite, voor lopers die op zoek zijn naar een voorsprong en bescherming over lange afstanden.

Brooks Running lanceerde onlangs zijn allersnelste hardloopschoenen in Amsterdam tijdens het Brooks Innovation Camp 2020. De Hyperion Tempo en Elite zijn speciaal ontworpen om lopers van training naar topprestatie te brengen, en ontwikkeld voor diegenen die op zoek zijn naar die ene voorsprong en optimale bescherming tijdens lange afstanden. De Hyperion Tempo verhoogt het tempo tijdens de training. Met de Hyperion Elite wordt het tempo tijdens de wedstrijd nog verder opgedreven.

HYPERION TEMPO
De Hyperion Tempo is met zijn nieuwe, ultralichte DNA FLASH-tussenzool het perfecte trainingsmaatje. De Hyperion Tempo is een lichte en reactieve schoen, die zorgt voor minder afwijkingen. Bovendien krijg je de energie tijdens het hardlopen terug, waardoor je sneller kan trainen, minder moe bent en sneller herstelt.

HYPERION ELITE
De Hyperion Elite is ontworpen als snelle wedstrijdschoen voor duurlopers die serieus snelheid willen maken. De ultralichte DNA ZERO-middenzool werkt samen met de Carbon Fiber Propulsion Plate (brugplaat van koolstofvezel) om de hardloper vooruit te stuwen, met extra veerkracht bij elke stap. De koolstofplaat helpt om energie te besparen en het natuurlijke looppatroon stabiel te houden, zelfs als de vermoeidheid toeslaat.

De Hyperion Tempo is verkrijgbaar vanaf 1 april 2020 en de Hyperion Elite vanaf 1 maart 2020. Beide schoenen worden verkocht op www.brooksrunning.nl en in geselecteerde sportwinkels voor respectievelijk 150 euro en 250 euro.

Beide schoenmodellen komen aan bod in de schoenenspecial van ons maartnummer. Dat ligt nu in de winkel, of je kan het hier digitaal lezen!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?