Sneller dan het licht: zes looplampen getest

In deze tijd van het jaar is een hoofdlamp hét hulpmiddel bij uitstek om te zien en gezien te worden tijdens je ochtendlijke en avondlijke loopjes. Running.be magazine testte zes modellen voor je uit.

Vroeger moest je met een zaklamp op pad voor een looptraining in het donker, maar dat is gelukkig al lang verleden tijd. Een hoofdlamp is een handig handsfree alternatief waarmee je veilig kan gaan trainen in het donker. Looplampen vind je tegenwoordig in alle soorten, maten en gewichten.

In de fotospecial via de link hieronder laten we al een glimp zien van de zes getestte lampen. De volledige bespreking, plus een opsomming van de belangrijkste criteria waarmee je best rekening houdt bij aankoop, lees je in het novembernummer van running.be magazine!

running.be magazine
Eva Daeleman over lopen als één van haar vele sporten, de Brussels 10K Gaston Roelants met Koppen-presentator Tim Verheyden, 18 pagina’s trail, zes looplampen getest, tips om blaren te voorkomen en te genezen, 15 pagina’s training met een zestienwekenschema van Paul Van Den Bosch om over te stappen van de 10 miles naar je eerste marathon, de loper in voetbalcoach Francky Dury, de muzieklooplijstjes van Studio Brussel, de winteressentials van Elodie Ouedraogo, en nog veel meer in het nieuwe running.be magazine, dat vanaf donderdag 6 november in de winkel te verkrijgen is!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?