Skins voor prestatie en herstel

Naast de gerenommeerde compressiekleding ontwikkelde Skins nu ook de Active en Recovery compressiesokken om sporters beter te laten presteren en recupereren.

ACTIVE

De Active sok is een prestatiebevorderende sok met ‘gradient compression’ (wisselende compressie) die tijdens de inspanning gedragen wordt. Gerichte ondersteuning aan de kuitspier en een verbeterde bloedcirculatie zijn het resultaat van het dragen van dit type Skins sok. Meer zuurstof naar de spieren betekent elimineren van het melkzuur en dus een sneller herstel.

Het geavanceerde weefproces van deze Active sok reguleert het vocht en houdt de huid droog. Ook door het gebruik van uniek antischuurgaren voor de hiel en het teengedeelte wordt de warmte en vochtigheid verlaagd. De kans op blaren door wrijving zal daardoor ook aanzienlijk verkleinen. Een anatomisch voorgevormde linker en rechtersok garanderen een comfortabele pasvorm.

De uniseks Active compressiesokken zijn geschikt om zowel onder een short, een driekwart- of een lange broek te dragen.

RECOVERY

De Recovery sok is de herstelbevorderende sok van de Skins reeks. Ze is ontwikkeld om spiervermoeidheid te voorkomen, late spierpijn te elimineren en de recuperatie te versnellen en te verbeteren.

Overtollig vocht uit de zwaar belaste onderbenen halen en een betere bloedcirculatie stimuleren zijn de specifieke eigenschappen van deze Recovery sokken. Het gebruikte biokeramisch garen helpt de warmte snel af te voeren en zo de spieren meteen af te koelen. Cuprongaren (kopervezel) dat in de hiel en het teengedeelte van de Recovery sok verweven zit bevordert het herstel bij blaren en werkt antimicrobieel. De anatomische voorvorming van de linker- en rechtersok garanderen een comfortabele pasvorm.

Skins Active sokken in zwart en Recovery sokken in graphite zijn er aan de adviesverkoopprijs van 49,95 euro.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?