Skins introduceert nieuwe A200 lijn

Skins, het Australische merk van sportkleding met compressie-effect, heeft een nieuwe A200 lijn gelanceerd. Deze moet prestaties verbeteren en spierherstel versnellen.

Skins kleding omhult de spieren met een tweede ‘huid’ en oefent de juiste hoeveelheid druk uit. Hierdoor versnelt Skins A200 de doorbloeding en het zuurstoftransport naar de actieve spieren, waardoor de kracht en het uithoudingsvermogen vergroot en het herstel bevorderd wordt.

Met de ‘engineered gradient compression’ zijn de compressieniveaus zo ontworpen dat ze de juiste hoeveelheid oppervlaktedruk voor specifieke lichaamsdelen leveren. Hierdoor verbetert de bloedcirculatie. Dit voedt de spieren door meer zuurstof te leveren. Een betere circulatie helpt om metabolische afvalstoffen sneller te laten afvloeien en de spierrecuperatie te verbeteren.

De A200 lijn is ontworpen om specifieke spiergroepen te ondersteunen. De naden zijn biomechanisch geplaatst om als ankerpunten te fungeren, zodat ze de grootste spiergroepen steun en stabiliteit bieden. Dit vermindert de spiervibratie, wat resulteert in minder spierpijn en minder risico op spierblessures.

Door de 50+ uv-bescherming is het lichaam beschermd tegen zonnestralen. Ingebouwde antibacteriële functies verhinderen de groei van bacteriën, waardoor de kleding fris blijft ruiken.

De Skins A200 lijn voor mannen bestaat uit zes individuele stukken, in het zwart met geel stiksel. De meeste items zijn ook in het wit beschikbaar, ideaal voor gebruik onder een teamuitrusting. De lijn voor vrouwen bestaat uit zeven individuele stukken. Dit allemaal in het typische zwart met verschillende accentkleuren en stiksels, van groen tot roze.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?