Simpelweg gezond trainen met Sigma Sport

Met de PC 25.10 presenteert Sigma Sport een digitaal gecodeerd hartslagmeter, die doelbewuste en gezonde training voor iedereen mogelijk maakt.

foto sigma
Deze trainingspartner bevat alleen de essentiële functies. Naast de vier ECG nauwkeurige hartslagfuncties en de zes tijdfuncties, inclusief countdown en wekker, biedt dit nieuwe model een trainingsdagboek waarin de totale waarde van de laatste 12 weken of maanden worden opgeslagen. Zo zie je de geboekte vooruitgang, in weken of maanden.

Een extra geheugenruimte voor de laatste training toont in detail de start & duur – met datum, tijd, calorieverbruik, gemiddelde en maximale hartslag. Daarnaast zal de sporter worden geïnformeerd over de trainingstijd in de vooringestelde hartslagzone.

De zonegrafiek laat zien of er in het gewenste hartslag bereik getraind wordt. Daarnaast zal een hoorbaar alarm klinken indien je buiten de gewenste zone komt. De stopwatch functie, de personalisatie en waterdichtheid tot 30m completeren deze hartslagmeter.

Dankzij de goed gestructureerde display is de PC 25.10 intuïtief te gebruiken en zorgt voor een optimale leescomfort. Door de displayverlichting worden ook in het donkere alle relevante parameters duidelijk weergegevens.

Een andere nieuwigheid in de PC 25.10 is het batterijklepje met de mogelijke posities ‘open-uit-aan’. Bij levering is de batterij in de uit-modus, die een 100% capaciteit bij aankoop garandeert. Zodra de batterij leeg raakt, zal er een melding in de display verschijnen zodat de batterij tijdig verwisseld kan worden.

Wat gebleven is, is de eenvoudige vervanging van de batterij en de opslag van de instellingen en de totale waarden tijdens het vervangen van de batterij – de zogenaamde back-up.

De PC 25.10 heeft een sportief design en is verkrijgbaar in twee kleurvarianten, grijs & geel. De adviesverkoopprijs is 64,95 euro. 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?