SIGMA lanceert 2 nieuwe multisporthorloges

Uitgebreide lijst aan functies voor de veelzijdige loper.
Met de introductie van twee innovatieve gps- en multisporthorloges wordt het assortiment iD.SERIES van SIGMA SPORT verder uitgebreid. De iD.TRI is – zoals de naam doet vermoeden – specifiek voor triatlon ontwikkeld, terwijl de iD.FREE voor vele sporten geschikt is. 
Zo beschikt die laatste over zeven sportprofielen (hardlopen, wandelen, fietsen, skiën, zwemmen, fitness en diversen), die je naar je persoonlijke voorkeur kan instellen. Start je je training, dan kan je kiezen uit vijf trainingsweergaven met drie waarden per beeldscherm. Verder stimuleert de iD.FREE lichaamsbeweging ook met de zogenaamde ‘Exergames’ (exercise games). De iD.TRI focust zich voornamelijk op zwemmen, fietsen en lopen, maar bevat ook een alternatief sportprofiel voor een vervangende training. Voor de dua- of triatleet zijn opties als de wedstrijdmodus en gegevensuitwisseling van trainingen met anderen een meerwaarde van de iD.TRI.
Beide modellen beschikken over een uitgebreide lijst aan functies, waaronder optische hartslagmeting, activity tracking en routenavigatie. Dankzij de gps-navigatie heb je de mogelijkheid om routes te uploaden of turn-by-turn aanwijzigingen te ontvangen via de koppeling met de Komoot app (een populaire wandel- en fietsroute-app). Voor de lopers die ook regelmatig fietsen, komen de horloges met een handige SnapOn Bike Mount, een eenvoudige stuurbevestiging. Het silicone bandje in vier verschillende kleuren, het smart light, dat onder meer oplicht bij smart notifications of bij route-aanwijzingen en de automatische crash alert voor een grotere veiligheid zijn andere interessante kenmerken van zowel de iD.FREE als de iD.TRI. 
Meer informatie over de nieuwe iD.SERIES-modellen vind je hier
Adviesprijs iD.FREE: 169,95 euro
Adviesprijs iD.TRI: 179,95 euro Basic, 249,95 euro voor set incl. sensoren

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?