Sigma geeft kleur aan je pols

Sigma Sport brengt met de PC 22.13 een klassieke hartslagmeter op de markt die opvalt door zijn groene of roze kleur. Onverstoorbaar ook door het digitaal gecodeerde STS-overdrachtssysteem.

Wie al eens heeft deelgenomen aan een massaloop heeft waarschijnlijk ondervonden dat je plotseling uiteenlopende hartslagwaardes te zien kan krijgen op je sporthorloge. Voor een betrouwbare overdracht van de hartslag ontwikkelde Sigma Sport daarom zelf het digitaal gecodeerde STS-overdrachtssysteem.

Deze technologie werd toegepast in de PC 22.13. Dit nieuwe hartslaghorloge van Sigma is een klassieke hartslagmeter, die met slechts twee knoppen extreem eenvoudig te bedienen is.

Voor de mannen is er de PC 22.13 Man in het groen, voor de vrouwen de PC 22.13 Woman in het roze. Naast de kleur is ook de pasvorm bij beide modellen verschillend: een smaller riempje en een slank horloge voor de vrouwen, terwijl het herenhorloge er iets stoerder en robuuster uitziet. Beide horloges zijn overigens ook in het grijs verkrijgbaar.

Het scherm, met achtergrondverlichting, maakt trainen in het donker mogelijk en is door zijn grootte en overzichtelijkheid altijd goed leesbaar. Per ongeluk activeren van een training is onmogelijk door de knopvergrendeling die naar behoefte kan worden ingeschakeld. Een waarschuwingsgeluid en een signaal op het scherm geven aan wanneer je boven of onder een bepaalde doelzone traint.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?