Sfeer en gezelligheid centraal tijdens Eindejaarscorrida Gent

De Eindejaarscorrida Gent is een gezellig loopfeest tussen Kerst en Nieuw. Meer nog dan de sportieve prestaties staan sfeer en gezelligheid hier voorop!

Zoals we eerder al berichtten, vindt aanstaande zondag (29 december) de eerste editie van de Eindejaarscorrida Gent plaats. De lopers kunnen kiezen uit een mooie tocht van 5 of 11 km. Het Sint-Pietersplein wordt het kloppend hart van de Eindejaarscorrida. Start en finish liggen op dit imposante plein en ook onderweg zullen alle lopers er nog een keer passeren. Voor de supporters is het Sint-Pietersplein dus the place to be. Niet minder dan drie keer kan je er de lopers luidkeels aanvuren! 

5 of 11 km lopen in en rond Gent
Het parcours van de 5 km blijft in de Gentse binnenstad en loopt onder andere dwars door het Muinkpark en langs de prachtige stadsbibliotheek De Krook. De deelnemers aan de 11 km mogen er nog een lus langs de Bijloke, de Watersportbaan, het Groenevalleipark en de Coupure aan vastknopen. 

Running.be trakteert!
Aan de finish worden alle lopers (18+) getrakteerd op een gratis jenever van Smeets. En omdat de eindejaarsperiode hét perfecte moment is om cadeautjes uit te delen, trakteert running.be als ‘presenting partner’ al haar deelnemende lezers op cava. In het huidige nummer van het ons magazine, dat nu in de winkelrekken ligt, staat een tegoedbon voor een gratis glaasje bubbels. Daarnaast ontvang je op onze stand op vertoon van de tegoedbon en je startnummer ook nog een Blackroll Mini foamroller, een superhandige massagetool voor na het lopen.

Inschrijven voor de Eindejaarscorrida Gent
Online inschrijven voor de Eindejaarscorrida Gent kan nog tot en met zaterdag middernacht. Zondag ter plaatse inschrijven op het Sint-Pietersplein is mogelijk vanaf 8u. Het startschot voor de 5 km weerklinkt om 9u45, dat van de 11 km een kwartier later. De Eindejaarscorrida Gent is de perfecte loopafsluiter voor 2019!

Programma
8u: start inschrijvingen + afhalen borstnummers
9u45: start 5 km
10u00: start 11 km
11u00: podium 5 km en 11km

Voor meer info & inschrijvingen: www.eindejaarscorrida.be

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?