Sexy Santa Run

Op 22 december lopen weer 5.000 kerstmannen en -vrouwen door Antwerpen. Afgelopen weekend gaven ze in Boston - schaars gekleed - het goede voorbeeld. Bekijk de beelden!

De Santa Speedo Run in Boston was al aan zijn twaalfde editie toe. De schaarsgeklede sportievelingen moesten de koude decembertemperaturen trotseren, maar gelukkig was het parcours slechts een mijl (1,6 km) lang. De opbrengsten van de loop gaan naar the Play Ball Foundation.

Inspiratie geput uit de fotospecial en het filmpje? Dan ben je helemaal klaar voor de GvA Santa Run op zaterdag 22 december. Om 19u30 worden dan 5.000 sportievelingen aan de Waagnatie op gang geschoten voor een tocht van 5 km dwars door de Antwerpse binnenstad. Onderweg is er de gekende Smeets jeneverbevoorrading.
 
Studio Brussel is er ook bij en zendt live uit vanuit de Waagnatie van 19u tot 23u. Na de finish kunnen de kerstmannen en -vrouwen nog verder feesten op de muziek van StuBru tijdens een heuse GVA Santa Run Party. Inschrijven voor deze knotsgekke loop is nog steeds mogelijk!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?