Sexy Santa Run

Nu zaterdag lopen weer 5.000 kerstmannen en -vrouwen door Antwerpen. Een gelijkaardige loop in het Amerikaanse Boston had het afgelopen weekend maar weinig om het lijf, letterlijk... Bekijk de beelden!

De Santa Speedo Run in Boston was al aan zijn twaalfde editie toe. De schaarsgeklede sportievelingen moesten de koude decembertemperaturen trotseren, maar gelukkig was het parcours slechts een mijl (1,6 km) lang. De opbrengsten van de loop gingen naar the Play Ball Foundation.

Begint het al te kriebelen om zelf de kerstperiode in te lopen? Dan kan je zaterdag terecht op de GVA Santa Run for Life in Antwerpen. Ook hier staat het goede doel centraal, want per deelnemer gaat er één euro naar het Glazen Huis van Studio Brussel.

Start en finish van de GVA Santa Run for Life liggen in de Waagnatie en het parcours van 5 km snijdt dwars door de Antwerpse binnenstad. Onderweg is er de gekende Smeets jeneverbevoorrading en na de finish wordt er gefeest tijdens de GVA Santa Run for Life Party. De laatste 500 startbewijzen zijn verkrijgbaar bij RS Lab in Zwijndrecht.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?