Scott toont glimp van nieuwe Kinabalu Supertrac

Als introductie op een nieuw gamma technische trailschoenen voor 2015 biedt Scott met de Kinabalu Supertrac alvast een voorsmaakje op een sprankelende collectie. Met deze schoen lanceert het ook een nieuw concept: trailschoenen met de garantie op een maximum aan grip.

De nieuwe Kinabalu Supertrac werd ontwikkeld op de stevige fundamenten van de sucesvolle T2 Kinabalu. Om te voldoen aan de noden van de meest extreme trailrunners in de zwaarste omstandigheden biedt de Supertrac Outsole Design de nodige tractie op modderig en ruw terrein. De buitenzool heeft een extreem profiel voor een superieure grip op technisch terrein en is vervaardigd uit gerenommeerd wet traction rubber.

De gepatenteerde eRide-geometrie garandeert het meest efficiënte rolpatroon, zelfs op het meest extreme terrein. De nieuwe AeroFoam+ tussenzool, een meer duurzame, lichtere en elastische variant van het alom gebruikte EVA-materiaal, biedt een verhoogde rebound en is beschikbaar in verschillende kleurcombinaties. 

De geïnjecteerde hielkap verschaft verhoogde ondersteuning en stabiliteit op oneffen terrein. De veters werden in een speciaal patroon geweven en zullen niet openen halverwege je loop.

De Kinabalu Supertrac is een neutrale schoen uit Scott’s Performance reeks met een drop van 8 mm. Het mannenmodel weegt 340 gram, het vrouwenmodel is nog 20 gram lichter.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.