Scott gaat niet over een nacht ijs

Scott heeft zijn gamme loopschoenen voor de herfst en winter van 2011 voorgesteld. De eRide Icerunner is een nieuw gezicht in de collectie, de eRide Grip en T2 limited krijgen een opfrisbeurt.

De eRide Icerunner, eRide Grip en T2 limited. (foto scott)
De eRide IceRunner werd speciaal ontwikkeld om in te zetten in de steeds koudere, nattere, besneeuwde en bevroren wintermaanden. De schoen bezit een Vibram Icetrek zool, die voorkomt dat het rubber hard wordt zelfs bij temperaturen onder het vriespunt. Mede door het uitgekiend positioneren van de contactpunten met de grond verzekert het de loper van veilige trainingstochten in barre omstandigheden.

Naast deze revolutionaire zoolconstructie bezit de eRide IceRunner ook een naadloos bovenwerk met de nieuwe vochtafstotende ion-mask-technologie. Deze ion-mask, ontwikkeld door P2i, maakt behandelende stoffen waterdicht, maar laat het zweet nog steeds door. De ergologic Ride schoenopbouw zorgt voor een beter voetafwikkeling. 

De huidige eRide Grip, afgelopen jaar met de MK3 de best verkopende loopschoen in de Benelux, krijgt eind dit jaar een opfrissing van kleur. Bij de heren wordt het geel-rood vervangen door houtskool grijs-azuurblauw, de dames ruilen het houtskool grijs met roze accenten in voor groen-geel. Net als de eRide IceRunner zal de eRide Grip behandeld worden met de ion-mask-technologie.

Ook de T2c wedstrijdschoen wordt voor de koude en vuile wintermaanden voorzien van een nieuwe kleur en ion-mask. 

De T2 comp, T2 pro, MK3, eRide Trainer, eRide Support en Aztec II blijven naar Scott-traditie ook in de herfst ongewijzigd doorlopen in de 2 kleurenschema’s. 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?