Schrijf je in voor de NN Marathon Rotterdam en beleef #DeMooiste!

Jaarlijks trekt de NN Marathon Rotterdam, ook wel de '#demooiste' van Nederland genoemd, ook heel wat Belgen aan. Zin om de magische finish op de bekende Coolsingel te ervaren? Schrijf je dan nu in voor de NN Marathon Rotterdam, 1/4 Marathon Rotterdam of City Run.

Op 9 en 10 april vindt er opnieuw een volwaardige voorjaarseditie van de NN Marathon Rotterdam plaats! De grootste, snelste en bovendien #Demooiste marathon van Nederland belooft weer een groot loopfeest te worden, met zowel absolute toppers als tienduizend lopers uit binnen- en buitenland die op de heroïsche Coolsingel finishen. Wist je dat je ook de unieke sfeer kan ervaren met de 1/4 Marathon Rotterdam of de City Run Rotterdam?

Naast de NN Marathon Rotterdam (42,195 km) kan je je ook nog inschrijven voor de 1/4 Marathon Rotterdam, die de deelnemers – net als de volledige marathon – de vele troeven van Rotterdam laat zien. Bovendien kan je net zo goed genieten van de heroïsche finish op de magische Coolsingel. Ben je een beginnende loper, maar zou je wel de belevenis van de echte Marathon willen ervaren? Dan kan je ook kiezen voor de City Run Rotterdam (4,2 km).

PROGRAMMA
* NN Kids Run (1 km & 2,5 km) op 9 april
* City Run Rotterdam (4,2 km) op 9 april
* 1/4 Marathon Rotterdam (10,55 km) op 10 april
* NN Marathon Rotterdam op 10 april

Leuk om te weten: het olympische droomduo ‘Abdi & Abdi’ zal ook aan de start van deze hoog aangeschreven marathon. Lees het artikel hier.  

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?