Schoon volk verwacht op Acerta Brussels Ekiden

Afgelopen vrijdag mochten de wereldtoppers hun kunstjes tonen op de piste van het Koning Boudewijnstadion, op 17 oktober is het jouw beurt op de Acerta Brussels Ekiden. Met oa Tia Hellebaut, Kim Gevaert en de familie Borlée ben je alvast in mooi gezelschap!

Na alweer een schitterende editie van de AG Insurance Memorial Van Damme is het duidelijk dat het Koning Boudewijnstadion en zijn heilige piste moeten blijven. Mede om de acties voor het behoud van het stadion een hart onder de riem te steken, zal Tia Hellebaut er op 17 oktober deelnemen aan de Acerta Brussels Ekiden. De olympisch kampioene hoogspringen van 2008 krijgt in haar ploegje het gezelschap van onder andere Kim Gevaert en Olivia Borlée, in Peking goed voor zilver op de 4 x 100 meter.

Naast Olivia zal ook de rest van de familie Borlée deelnemen aan de ekiden, die met zijn meer dan 1.600 teams de grootste aflossingsmarathon ter wereld is. Jonathan, Kevin, Dylan en vader Jacques Borlée lopen naar goede gewoonte mee ten voordele van SOS Kinderdorpen.

Zelf een ploeg inschrijven voor de Acerta Brussels Ekiden kan nog tot en met maandag 5 oktober via onderstaande link.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?