Schoenenspecial in het nieuwste running.be magazine

Ons maartnummer staat naar jaarlijkse gewoonte in het teken van de schoenenspecial. Maar natuurlijk vind je veel meer dan dat in de nieuwste editie.

UPDATE: door een technische fout bij de verdeler ligt ons magazine pas op donderdag 14 maart in de winkels! Onze verontschuldigingen hiervoor.  

Maarten Vangramberen is een kilometervreter. Hij staat op onze cover en loopt binnenkort weer 40 kilometer voor de 100km-Run voor Kom op Tegen Kanker. “Ik loop elke dag tussen de 5 en de 20 kilometer. Ik weet dat ik af en toe wat rustdagen moet inlassen, maar daar heb ik het moeilijk mee.” Gelukkig had hij voor ons wel even tijd. We hadden een gesprek over zijn loopprestaties, cijfers analyseren, mooie loopmomenten en gênante ervaringen. “Ik denk dat ze in Spanje nog altijd over mij spreken als ‘die rare loper’.”

De schoenenspecial gaat voorts met veel aandacht lopen. We zetten weer wat nieuwe modellen van diverse merken op een rijtje, maar we gaan ook ten rade bij enkele specialisten. Welke fouten maken we als we nieuwe schoenen kopen? En hoe kan een goede schoen blessures vermijden? Het zijn maar enkele schoenenthema’s die we aansnijden.

In het maartnummer komen we ook te weten dat een correct opgemeten marathon altijd een beetje te lang is, en vertelt Nick Van Peborgh je zijn tips voor de AG Antwerp 10 Miles. En als iemand recht van spreken heeft, dan wel de vijfvoudig winnaar van deze populaire wedstrijd. Check zeker ook ons schema voor 25 kilometer.

Dit is de volledige inhoudstafel van ons maartnummer.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?