Schema: in 6 weken klaar voor een obstacle run

In het najaar staan er nog heel wat leuke obstacle runs op het menu. Met ons schema ben je op 6 weken klaar om Spartacus te worden.

Eind oktober vindt in het mooie park van Edingen een gloednieuwe Spartacus Run van 10 kilometer plaats. Maar je hebt ook nog de Neptunus Run en Race Against Nature.

Energy Lab-coach Kobe Verstraeten stoomt je met een specifiek trainingsschema klaar deze wedstrijden, al moet je wel minstens 5 kilometer aan een stuk kunnen lopen vooraleer je met deze sessies begint. Weet je niet goed hoe je een bepaalde oefening uitvoert? Geen nood, op YouTube vind je talrijke instructievideo’s.

Wie wil trainen voor de Spartacus Run in Edingen (23 oktober), begint op 12 september met dit schema. Uiteraard houdt niets je tegen om dit ook volgend voorjaar te gebruiken. Voor de Spartacus Run in Boom, bijvoorbeeld. 

Je kan het schema hier terugvinden. Wil je liever trainen voor een ‘gewone’ loopwedstrijd en heb je nood aan een ander schema? Dan is het goed om te weten dat nieuwe abonnees van running.be magazine momenteel een gratis schema (tot 24 weken) van MyEnergyLab krijgen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.