Sam De Bruyn brengt generale repetitie voor New York tot een goed einde

Sam De Bruyn was een van de vele lopers die het voorbije weekend deelnam aan de Brussels Airport Marathon & Half Marathon. De radiopresentator koos de halve marathon als generale repetitie voor zijn grote doel van komend weekend.

Sam De Bruyn staat op de cover van ons magazine dat nog enkele dagen in de winkel ligt. In dat magazine vertelde hij ook over zijn grote loopdoel: de marathon van New York. De radiopresentator van Qmusic zat op schema en werd ondertussen ook ambassadeur van de NN Running Club.

Maar ruim een maand geleden gooide een dubbele longontsteking roet in het eten. Plots zag het er niet goed uit voor Sam, maar zijn sportdokter gaf hem toch groen licht om de marathon af te werken. Een cruciale test was de Brussels Airport Half Marathon van het voorbije weekend. Die werkte Sam af in 2u29′.

Komend weekend verschijnt hij dan ook aan de start van de marathon van New York. Wim Oosterlinck, zijn collega in de ochtendshow bij Qmusic, organiseerde vorige week nog een wedstrijd waarbij je kon gokken wanneer Sam zou opgeven in New York. Wij hopen uiteraard dat hij de volledige 42,195 km afwerkt.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?