RunningBE trakteert: maak kans op deze sportieve eindejaarsgeschenken!

RunningBE trakteert: lezers en volgers maken kans om deze running musthaves te winnen als eindejaarsgeschenk, voor jezelf of je favoriete loper uiteraard. Ontdek hier welke mooie prijzen je kan winnen.

1. CLOUDSTRATUS – ON (t.w.v. 179,95 euro)
De nieuwste Cloudstratus biedt het hoogste dempingsniveau van alle modellen van On tot nog toe voor een soepele, moeiteloze loopervaring. De Cloudstratus is geschikt voor alle afstanden op de weg, van 5 km tot marathons. De schoen combineert een mooie energieteruggave met een comfortabele demping. Meer over deze topper lees je hier.  

2. WAVE RIDER NEO 2 – MIZUNO (t.w.v. 179,95 euro)
De Wave Rider Neo 2 is de perfecte schoen als je op zoek bent naar een licht, dynamisch model met veel demping en een hoge energieteruggave. De Wave Rider Neo 2 beschikt over de nieuwste technologieën, waaronder het innoverende Mizuno ENERZY. Dit materiaal is 15% veerkrachtiger en 17% zachter dan het vorige materiaal. Meer over deze schoen lees je hier.  

3. RUNNING BOX (t.w.v. 49,90 euro) OF FASCIA GUN (t.w.v. 189,90 euro) – BLACKROLL
BLACKROLL, de expert op gebied van fasciatraining, heeft een uitgrebreid gamma aan producten die je te helpen bij een pijnvrij, gezond en productief leven. Als runningBE lezer maak je kans op deze twee bestsellers:
* BLACKROLL Running Box: bestaat uit een SLIM & MINI FLOW fascieroller (intensieve zelfmassage, bevordering van de bloedcirculatie, regeneratie van de spieren) en de LOOP BAND (functionele training, versterking spierketens). Ook krijg je toegang tot trainingsplannen en tips & oefeningen.
* BLACKROLL Fascia Gun: met 4 verschillende massageniveaus levert de Fascia Gun een effectieve vibratiemassage naar jouw behoeften (gespannen spieren losmaken, bloedcirculatie stimuleren, regeneratie verbeteren, warming-up intensiveren).

4. JAARABONNEMENT – START 2 RUN (t.w.v. 9,99 euro)
De Start 2 Run app biedt loopplannen die je voorbereiden op je eerste 5 km-run, maar ook plannen voor meer geavanceerde loopdoelen, zelfs tot aan de marathon. Een abonnement op Start 2 Run app is dus zowel geschikt voor beginnende als ervaren lopers die verantwoord naar een doel willen opbouwen, mét behulp van de motiverende stem van Evy Gruyaert uiteraard.

5. CARBONITE VEST (t.w.v. 100 euro) & GLOVES (t.w.v. 35 euro) – BROOKS
De nieuwe Run Visible-collectie van Brooks omvat items met hoog-contrastkleuren en innovatief retroreflecterend materiaal, waardoor andere weggebruikers je al vanaf 180 meter afstand kunnen onderscheiden als loper. Aangezien we veiligheid in het verkeer hoog in het vaandel dragen, maak je kans op het winnen van de Carbonite Vest & Midweight Gloves. Safety first!

6. PRO SPORT COMPRESSIE ENKELSOKKEN – HERZOG (t.w.v. 19,95 euro)
De compressie enkelsokken geven ondersteuning aan de voetboog en verminderen klachten aan de peesplaat onder de voet, waardoor ze klachten aan de hiel (hielspoor) voorkomen en vochtophoping verminderen. Deze superieure sportsokken met ergonomische linker- en rechtervoet bieden extra demping onder de hiel en de bal van je voet en hebben antibacteriële garen.

7. JAARABONNEMENT – RUNNINGBE (t.w.v. 33 euro)
Kan je nooit genoeg krijgen van (lezen over) lopen? Scoor dan nu een abonnement op het grootste loopmagazine van Vlaanderen en krijg iedere twee maanden een flinke dosis gezonde inspiratie en waardevolle looptips. RunningBE magazine verschijnt 6 keer per jaar en biedt een schat aan informatie voor zowel beginnende en ervaren lopers als voor iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft. Je leest over de leukste loopevents, krijgt deskundig trainings, voedings- en materiaaladvies en wordt geïnspireerd door de mooiste loopverhalen.

8. 5x LEESVOER VOOR LOPERS
Je kan helaas niet altijd gaan lopen (rust is ook belangrijk!), maar je kan er uiteraard wel over lezen tijdens het rusten. We selecteerden 5 boeken met verschillende thema’s: voor zij die mentaal sterker willen staan, het lopen eens door een andere bril willen bekijken, voor de running foodies en de avontuurlijke lopers …
* Psycholopen – Kirsten Plessers: Kirsten Plessers is klinisch psychologe en gedragstherapeute en beschrijft in haar boek hoe lopen en wandelen helpen bij je mentale gezondheid (minder stress, meer energie, beter denkvermogen, positievere mindset, … ). In dit boek leert ze je hoe je tijdens het lopen of wandelen die mentale voordelen kan stimuleren. Dat heet dan mindful lopen, of psycholopen.
* Follow the Coast – Mare Nostrum Run: op 1 juli 2019 ging de langste estafetteloop in Europa van start: de Mare Nostrum Run. Het doel? De hele Europese kustlijn, goed voor 89.000 km, aflopen. Het hele traject werd in etappes van elk 100 km opgedeeld, die telkens door een ander team gelopen worden. Dit boek is een eerste fysiek aandenken aan het eerste deel van de waanzinnige trip: het traject van Knokke tot Biarritz. Maar liefst 500 landschapsbeelden maken van Follow the Coast een visueel pareltje, dat de gemiddelde reisgids meer dan overstijgt. Vorig jaar brachten we met runningBE al een reportage over deze loop. Je leest hier meer over het unieke concept. (P.s. je kan jouw stukje coastline nog claimen door een etappe uit te kiezen)!
* WAYOOH! – Ramon Beuk: de Nederlandse topkok Ramon Beuk legt in zijn nieuwste boek, WAYOOH!, uit hoe je makkelijker kan koken, je overgebleven ingrediënten leert verwerken zonder ze te verspillen, kosten op je boodschappen te besparen en jezelf te organiseren zonder stress. Beuk helpt je bij het behalen van de beste resultaten, net zoals een coach dat doet op trainingvlak, maar dan in de keuken.
* De Conditiegids – Karen Van Hoye: Karen Van Hoye is docente in de bachelor Sportkunde, gepromoveerd in de bewegingswetenschappen aan de KU Leuven, en deelt sinds kort ook haar kennis in runningBE magazine. In haar boek ‘De Conditiegids’ vertelt ze hoe je het hele jaar door fit & gezond blijft en hoe je verantwoord je conditie kan opbouwen. Wetenschappelijke inzichten worden afgewisseld met praktische oefeningen, kennis en tips over o.m. het FITT-principe, blessurepreventie en mentale coaching.
* Het Lot van Atalanta – Hanna Vandenbussche: filosofe en langeafstandsloper Hanna Vandenbussche bekijkt in haar boek de atletiekwereld met een filosofische bril. Ze vraagt zich af welk lot de mythische loopheldin Atalanta vandaag te wachten zou staan. Misschien zou ze wereldrecords verbreken op vederlichte carbonschoenen na een maandenlange hoogtestage of dankzij een geslaagd ketonendieet. De sportwetenschap heeft de laatste decennia een spectaculaire vooruitgang geboekt, maar draait het in de loopwereld alleen om meetbare prestaties, nauwkeurig voorspeld door een team van experten? De lezer volgt Hanna op een fictieve wedstrijddag, waar ze zich laat inspireren door denkers zoals Sartre, Pascal en Descartes. Anekdotes uit haar sportieve en academische carrière worden afgewisseld met filosofische thema’s.

GA NAAR ONZE WEDSTRIJDPAGINA, KIES JOUW FAVORIETE GESCHENK EN MAAK KANS!
                                       ** Deelnemen kan tot en met 31/12 18:00 **

Null

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?