Running.be november nu in de winkel!

Geen weer om buiten te gaan lopen? Met het novembernummer van running.be haal je het nodige loopvoer in huis om de herfst door te komen. Vanaf nu in de krantenwinkel!

Nathalie Meskens vertelt in running.be magazine over haar marathondroom, maar ook over push-upbeha’s en sterke armen! Bart Wellens is dezer dagen vooral te vinden op een crossfiets, maar bond voor ons toch even zijn loopschoenen aan. Voetbalcommentator Filip Joos ging de uitdaging aan en was de volgende BV die de Boerentoren zo snel mogelijk omhoog probeerde te lopen.

Bij deze weersomstandigheden zal je onze onderhoudstips voor loopschoenen al meteen kunnen gebruiken. We testten twaalf winterloopbroeken uit zodat je binnenkort niet alleen je beste, maar ook je warmste beentje kan voorzetten. Onze man ondervond dat aquajoggen naast een goed revalidatiemiddel ook een uitstekende alternatieve training is voor lopers in deze tijd van het jaar.

Elodie Ouedraogo heeft het over de revival van de sneaker. Paul Van Den Bosch bereidt je voor op de marathon in 3u30′. We volgden de Brussels Marathon vanuit de bezemwagen en blikten vooruit op de Natuurmarathon van Kasterlee die dit jaar tien kaarsjes uitblaast. Wist je trouwens dat je sneller loopt met muziek

Dit alles en nog veel meer in het nieuwe running.be magazine, dat vanaf donderdag 7 november in de winkel te verkrijgen is!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?