Running.be mei nu in de winkel!

Heb je het meinummer van running.be magazine al in huis? Met de lopende wetenschapper Lieven Scheire, de smartphonearmbandentest, de muzieklooplijstjes van Studio Brussel en een schema voor The Color Run. Vanaf nu in de winkel!

Lieven Scheire is niet alleen een grappige televisiemaker en liefhebber van de wetenschap. Sinds zijn jeugd doet hij aan atletiek en hij loopt nu nog geregeld. Running.be magazine liet zich dan ook graag overstelpen met wetenschappelijke loopweetjes. We spraken ook met Lindsey De Grande, de topatlete met leukemie die ondanks haar ziekte blijft dromen van de Olympische Spelen, en chef-kok op de loop Peter De Clercq.

Ruben Van Gucht verkende als peter van de Loop van Vlaanderen al eens het parcours en deed dat samen met Sporza-collega Maarten Vangramberen. We trainden ook mee met de Eurocraten die op 18 mei met Running for Europe het grootste team zullen vormen op de 20 km door Brussel. Onze redacteurs gingen zich ook herbronnen in de loopstad Spa en zochten naar Belgische deelnemers op de Maratona di Roma.

Wie op The Color Run in een ongedwongen sfeer (zijn eerste) 5 km wil lopen, vindt in het meinummer een beginnersschema van Paul Van Den Bosch voor deze afstand. Ook voor de ietwat gevorderde lopers is er een trainingschema van 12 weken. Stijn Vlaeminck van Studio Brussel presenteert vanaf nu tweemaandelijks zijn loopmuzieklijstjes, aangepast aan jouw looptempo. We geven ook tips aan lopers die kampen met hooikoorts en zochten naar alternatieve drank en voeding voor lopers met een bepaalde allergie.

Elodie Ouedraogo neemt de loopcollectie van H&M onder de loep. Saskia De Coster heeft het in haar column over goden en gekken. Onze reporters kampeerden 24u in het Brusselse Warandepark, testten de gewichtloze loopband en werden in de fitness aangesloten op het stopcontact. Daarnaast zijn er ook nog de vaste rubrieken zoals de débouleetjes, de wedstrijdkalender, de gadgets en de blessurepagina.

Dit alles en nog veel meer in het nieuwe running.be magazine, dat vanaf vrijdag 2 mei in de winkel te verkrijgen is!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?