Running.be magazine september nu in de winkel!

Koen Wauters, Hanne Troonbeeckx & Virginie Claes, looptruitjes voor de herfst, jullie vakantieselfies, veilig lopen in het verkeer, ... Dit en nog veel meer vind je in running.be magazine september. Nu in de winkel!

Nadat Tom Waes eerder al onze cover had gesierd, kon Koen Wauters uiteraard niet achterblijven. Ook als loper heeft de frontman van Clouseau immers aardig wat noten op zijn zang. Met Hanne Troonbeeckx en Virginie Claes vonden we twee knappe en sportieve Hasseltse dames bereid om ons al eens over het parcours van HBvL Dwars door Hasselt te leiden. Onze redacteur Ruben Van Gucht liep de Dodentocht uit en sprak met Steven Sleuyter, de ultralopende ondernemer.

Terugblikken op de zomer doen we met jullie vakantieselfies en we maken de overgang naar de herfst met een voorstelling van zeven looptruitjes met lange mouwen. Nu de dagen weer korter worden, lees je maar beter onze tips om veilig te lopen in het verkeer. Running.be magazine bepaalt voor jou het tempo op de Belfius Brussels Marathon & Half Marathon op 5 oktober. Wij spraken al eens met een van de hazen. In september staat Antwerpen dan weer in het teken van de Special Olympics. Een van onze Belgische vertegenwoordigers getuigt hoe het is om te lopen met een handicap. We bezochten ook al eens de beste loopplekjes van de Open Monumentendag.

De Brussels 10K Gaston Roelants is voor vele lopers het perfecte eindejaarsdoel. Topcoach Paul Van Den Bosch werkte een twaalfwekenschema voor beginners en gevorderden uit. Stijn Vlaeminck van Studio Brussel presenteert een nieuwe reeks loopmuzieklijstjes, aangepast aan jouw looptempo. Nog in onze trainingsrubriek kom je alles te weten over compressiekledij, leggen we wereldkampioene boksen Delfine Persoon op de testbank en nemen we de gluteus medius, de belangrijkste loopspier waar je waarschijnlijk nog nooit van hebt gehoord, onder de loep. En hoe super is superfood eigenlijk?

Geen geld of zin om de gym in te duiken? Calisthenics zoekt de fitnesstoestellen gewoon op straat! We spraken met enkele Belgische deelnemers aan de bergloopklassieker Sierre-Zinal en brengen het verhaal van drie lopers die hun klassieke loopschoenen hebben ingeruild voor alternatief schoeisel. Scott nodigde ons uit op de Experience Days om de nieuwe collectie te testen.

Elodie Ouedraogo heeft het in haar sportmoderubriek over designersneakers. Saskia De Coster belicht in haar column het taalkundige aspect van lopen. JC Aalter is onze vereniging in de kijker. Daarnaast zijn er ook nog de vaste rubrieken zoals de débouleetjes, de wedstrijdkalender, de ‘in beeld’-pagina’s en de gadgets.

Dit alles en nog veel meer in het nieuwe running.be magazine, dat vanaf donderdag 4 september in de winkel te verkrijgen is!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?