Running.be magazine november nu in de winkel!

Eva Daeleman, 18 pagina's trail, de looplampentest, Tim Verheyden, van 10 miles tot marathon in 16 weken, Francky Dury, blaren voorkomen & genezen, de winteressentails van Elodie Ouedraogo, ... Dit en nog veel meer vind je in running.be magazine november. Nu in de winkel!

Eva Daeleman combineert lopen met thaiboksen, fietsen, zwemmen, skiën én yoga! Geen wonder dat de presentatrice op één en MNM zot wordt als ze niet kan sporten. Koppen-gezicht Tim Verheyden is als loper en voormalig Lakenaar de gedroomde gids op het parcours van de najaarsklassieker de Brussels 10K Gaston Roelants. Francky Dury kende enkele moeilijke maanden met zijn club SV Zulte Waregem. De coach vertelt hoe hij moeilijke knopen doorhakte tijdens zijn looptochtjes. Halve fondloopster Lindsey De Grande verkent vanaf nu tweemaandelijks de mooiste (loop)plekjes ter wereld, te beginnen met het Portugese Vilamoura. Elodie Ouedraogo presenteert je enkele winteressentials om warm te blijven van kop tot teen.

In deze tijd van het jaar is een hoofdlamp hét hulpmiddel bij uitstek om te zien en gezien te worden. Wij testten zes modellen voor je uit. 18 pagina’s trail wachten op jou, met onder andere een kledijfotoshoot in de bossen, een verslag van het Trails in Motion Film Festival in Gent en een portret van fenomeen Anton Krupicka. We blikken terug op de Energizer Night Run en de Liège 10km, liepen door de dierentuin in Berlijn en door een van de zeven wereldwonderen op de Grand to Grand Ultra.

Het running.be marathonteam legde een eerste test af bij Energy Lab in hun voorbereiding op de DVV Antwerp Marathon 2015. Met het 16-wekenschema van Paul Van Den Bosch kan je zelf ook meetrainen voor je marathondebuut. Stijn Vlaeminck van Studio Brussel presenteert een nieuwe reeks loopmuzieklijstjes, aangepast aan jouw looptempo. Nog in onze trainingsrubriek kom je te weten hoe je een betere loper wordt door bruggentraining, presenteren we vier recepten om goed te recupereren en hingen we Sara Aerts in de touwen tijdens een Redcord-sessie.

Hilde Moens vertelt alles over haar loopverslaving, we geven tips om blaren te voorkomen en te genezen, onze redacteur zoekt uit waarom sauna ook goed is voor lopers en de Lokomotief-Runners uit Ieper is de vereniging in de kijker. Saskia De Coster bestrijdt in haar column haar writer’s block door te gaan lopen. Daarnaast zijn er ook nog de vaste rubrieken zoals de débouleetjes, de wedstrijdkalender, de ‘in beeld’-pagina’s en de gadgets.

Dit alles en nog veel meer in het nieuwe running.be magazine, dat vanaf donderdag 6 november in de winkel te verkrijgen is!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?