Running.be magazine mei nu in de winkel!

Kobe Ilsen, de hype achter de Fun Runs, do's & don'ts voor de wedstrijdloper, 13 pagina's training, zes koele/coole outfits getest, lopen in de Vogezen, ... Dit en nog veel meer vind je in het meinummer van running.be magazine. Nu in de winkel!

Kobe Ilsen loopt op 31 mei als ambassadeur van het Rode Kruis de 20 kilometer door Brussel. Een ideale gelegenheid voor running.be magazine om de conditie van de Volt-presentator te peilen. Met de lente- en zomertemperaturen in het verschiet testten we alvast zes koele, maar ook coole loopoutfits uit. We gingen op zoek naar de succesfactor van de Fun Runs, liepen de 10km van Brussel in het spoor van wereldrecordhouder Komon, rolden de roze loper uit tegen kanker, zetten de mooiste foto’s van de DVV Antwerp 10 Miles & Marathon op een rijtje en geven tips aan de wedstrijdloper. Je leest ook hoe het running.be marathonteam het ervanaf bracht op de DVV Antwerp Marathon.

Onze redacteurs ondervonden dat Praag de ideale stad is om lopen en toerisme te combineren, en trokken naar Palestina voor een marathon die het recht op bewegingsvrijheid eist. We verkenden de parcours van Climbing for Life, dat deze zomer neerstrijkt in de Vogezen. Lindsey De Grande strijkt in haar Grande Tourismo-rubriek neer in het Franse Vittel.

In de 13 bladzijden dikke trainingsrubriek begeleidt Paul Van Den Bosch zowel beginners als meer ervaren lopers met een schema voor op de 10 km. We gaan op zoek naar de kracht van het loopmaatje en het ideale tijdstip om te lopen. We legden Walter Baele op de testbank, bekijken welke ijsjes het meest geschikt zijn voor lopers en Stijn Vlaeminck schotelt je naar goede gewoonte weer vijf muzieklooplijstjes voor.

Met onze vereniging in de kijker, de Knoetlopers uit Aarschot, belandden we in het sportiefste café van het land. Elodie Ouedraogo zet in haar sportmodedrubriek 10 jaar Stella McCartney in de kijker. Saskia De Coster heeft het in haar column over lopen en Twitter. Daarnaast zijn er ook nog de vaste rubrieken zoals de débouleetjes, de loopkalender, de ‘in beeld’-pagina’s en de gadgets.

Dit alles en nog veel meer in het nieuwe running.be magazine, dat vanaf donderdag 7 mei in de winkel te verkrijgen is!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?