Running.be magazine januari nu in de winkel!

Louis Talpe, een uitgebreid marathondossier, alles over technisch ondergoed, een 10 Miles-schema voor lopers met weinig tijd, de looptrends van 2015, ... Dit en nog veel meer vind je in het januarinummer van running.be magazine. Nu in de winkel!

Louis Talpe is niet alleen Mega Toby, maar ook mega sportief. Dat mochten we op een trainingsloopje in het Zwin aan den lijve ondervinden. Zeker in deze tijd van het jaar is technisch ondergoed een must voor lopers. Wij lieten ons informeren en testten zelf verschillende producten uit. Trendwatcher Tom Palmaerts keek in zijn glazen bol wat het loopjaar 2015 brengt en we geven de nodige do’s & don’ts om de winterblues te voorkomen.

In ons marathondossier krijg je van enkele BV’s, toplopers en recreanten de nodige tips voor je eerste 42,195 km. Zoek je nog een geschikte wedstrijd? In de kalender met de bekendste, verrassendste en mooiste marathons kan je de nodige inspiratie opdoen. Dichter bij huis vergeleken we de marathons van Rotterdam, Antwerpen, Brussel en Eindhoven. De Vlaamse marathontopper Willem Van Schuerbeeck vertelt hoe hij topsport, werk en gezin combineert. Maak verder kennis met het running.be marathonteam, dat ondertussen aan de voorbereiding op de DVV Antwerp Marathon is begonnen. Onze voedingsdeskundige vertelt alles over carbo loading voor de marathon, onze man liep een exotische 42,195 km in Jamaïca en de Rhythm ‘n’ Run Marathon Club Antwerpen is de vereniging in de kijker.

Geen tijd om veel te trainen in de aanloop naar de DVV Antwerp 10 Miles? In de trainingsrubriek vind je een schema van Paul Van Den Bosch met 24 trainingen in 12 weken, speciaal voor drukbezette lopers. Stijn Vlaeminck van Studio Brussel presenteert naar goede gewoonte een nieuwe reeks loopmuzieklijstjes, aangepast aan jouw looptempo. We analyseerden MyEnergyLab, de ultieme online trainingspartner, en kwamen alles te weten over het nut van zooltjes in loopschoenen.

Halve fondloopster Lindsey De Grande verkent de mooiste (loop)plekjes ter wereld en vertelt deze keer alles wat je wil weten over het Zwitserse St. MoritzElodie Ouedraogo neemt ons in haar sporttrendrubriek mee Down Under. Peter de Vriese vertelt over zijn klimaatloop van Zuid- naar Noord-Europa. Onze redacteurs namen deel aan de Urban Trail Mechelen en de Valtellina Wine Trail. We gingen op zoek naar recreanten in het veldloopcircuit en leerden op een spoedcursus Speedcleaning hoe we schoonmaken en sporten kunnen combineren. Saskia De Coster heeft het in haar column over Groene Michel. Daarnaast zijn er ook nog de vaste rubrieken zoals de débouleetjes, de ‘in beeld’-pagina’s en de gadgets.

Dit alles en nog veel meer in het nieuwe running.be magazine, dat vanaf donderdag 8 januari in de winkel te verkrijgen is!

 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?