Running.be maart nu in de winkel!

Daar is de lente! Daar is het nieuwe extra dikke running.be magazine! Met een uitgebreide schoenenspecial, een trainingsschema voor de 20 km door Brussel, Joke van de Velde, en veel meer. Vanaf nu in de krantenwinkel!

Een nieuw loopseizoen brengt traditioneel een karrenvracht aan nieuwe schoenen met zich mee. Running.be magazine presenteert je in de schoenenspecial 57 nieuwe modellen, waarvan onze redacteurs er 22 op de testbank legden. We vertellen je alles wat je moet weten over loopschoenen, ontleden de schoen volledig en geven je een portie kooptips.

Eens je je nieuwe schoenen gekozen hebt kan je beginnen trainen! Voor de 20 km door Brussel bijvoorbeeld? Paul Van Den Bosch stelde een tienwekenschema voor gevorderde lopers op voor deze klassieker. Of ben je van plan om in Antwerpen te gaan lopen de komende weken? Onze redacteur verkende alvast het parcours van de CittA Antwerp Urban Trail en sprak met Ronny Mosuse over zijn deelname aan de DVV Antwerp 10 Miles. We hebben het ook over de Wings for Life World Run, de eerste wedstrijd ter wereld zonder eindmeet, en voor wie de runner’s high een beetje verder gaat zoeken is er een voorbeschouwing op de Eco-Trail de Paris.

Joke van de Velde werd onlangs nog verkozen tot meest sexy Bekende Vlaming. Running.be vroeg haar de kleren van het lijf over haar grootste hobby: lopen! Elodie Ouedraogo verklaart in haar sportfashionrubriek haar liefde aan de Britse ontwerpster Stella McCartney.

In de trainingsrubriek bekijken we welke invloed onze genen hebben op onze loopprestaties, behandelen we lage rugpijn en maakt onze man de eindbalans op van een jaar barefootrunning. Je krijgt ook het antwoord op de vraag of noten goed zijn voor lopers en je leest alles over lopen tijdens en na de zwangerschap.

We kampeerden 24u in het Vrijbroekpark in Mechelen, liepen mee in de Trail du Mont in Doornik (de eerste hybride trail van het land), gingen op bezoek in het hoofdkwartier van Decathlon, volgden een les piloxing, namen de onrustwekkende trend dat steeds meer lopers aan de pijnstillers zitten onder de loep, laten enkele landgenoten aan het woord die deelnamen aan het Walt Disney World Marathon Weekend en geven je enkele do’s & don’ts voor deelnemers aan de Spartacus Run,

Dit alles en nog veel meer in het nieuwe running.be magazine, dat vanaf donderdag 6 maart in de winkel te verkrijgen is!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?