Running.be januari nu in de winkel!

Een nieuw jaar betekent ook een nieuw running.be magazine! Met het januarinummer loop je de winter door, recht 2014 in. Vanaf nu in de krantenwinkel!

Geert Hoste werkte op nieuwjaarsdag weer op onze lachspieren. Samen met running.be magazine werkte hij ook aan zijn beenspieren tijdens zijn favoriete looprondje aan de Antwerpse kaaien. Een nieuw jaar betekent ook goede (sportieve) voornemens en voor velen is dat een marathon lopen. We brengen je een volledig marathondossier met daarin onder andere de nationale en internationale wedstrijdkalender, tips van Marathonman Stefaan Engels en meervoudig Belgisch kampioen Rik Ceulemans en een volledig eet- en drinkplan voor de 42,195 km.

We blikken vooruit op het loopjaar 2014 met de te verwachten looptrends in het nieuwe jaar. Tot nu toe zijn de temperaturen redelijk mild geweest, maar zodra koning winter toeslaat zullen onze winterse kledingtips en de loopmutsen- en handschoenentest goed van pas komen. Ga je naast lopen ook graag skiën? Anouk Doore combineert beide sporten in het toerskiën.

Ironman en Sportman van het jaar Frederik Van Lierde doet een boekje open over zijn looptrainingen, Linde Merckpoel loopt als laatste de Boerentoren omhoog, Paul Van Den Bosch bereidt beginnende lopers in negen weken tijd voor op de DVV Antwerp 10 Miles, Elodie Ouedraogo countert de roze loopmode met enkele stoere musthaves en Saskia De Coster heeft het in haar column over het mentale aspect van lopen.

Dit alles en nog veel meer in het nieuwe running.be magazine, dat vanaf donderdag 9 januari in de winkel te verkrijgen is!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?