Running.be geeft het tempo aan op de 10 Miles!

Heb je een bepaalde tijd voor ogen op de DVV Antwerp 10 Miles? Running.be coacht je op 27 april met een heus pacerteam en polsbandjes met tussentijden naar jouw doel!

Er worden al jaren tempomakers ingezet op de DVV Antwerp Marathon, maar dankzij running.be zal dat dit jaar ook voor het eerst het geval zijn op de DVV Antwerp 10 Miles. Het running.be pacerteam bestaat uit zestien tempomakers, die je elk naar een verschillende eindtijd zullen loodsen: 1u10′ (wave 1), 1u20′ (wave 1), 1u30′ (wave 2), 1u40′ (wave 2 & 3), 1u50′ (wave 3), 2u00′ (wave 3) en 2u15′ (wave 3). Per eindtijd zijn er twee tempomakers voorzien, voor de 1u40′ zijn er dat zelfs vier. Ze zijn te herkennen aan de enorme gekleurde ballonnen met daarop de eindtijd en ze dragen ook een running.be T-shirt.

Daarnaast voorziet running.be voor elke deelnemer ook een polsbandje met daarop de tussentijden per kilometer die je moet lopen om je gewenste eindtijd te halen. Een handig geheugensteuntje voor tijdens de wedstrijd, dat je simpelweg rond je pols draagt! Deze bandjes zijn gratis af te halen op vrijdag, zaterdag én zondag aan de running.be stand op de RS Lab Antwerp Runners Expo op Linkeroever.

ONLINE INSCHRIJVEN TOT VANAVOND

Wie zich nog vooraf tegen voordeeltarief wil inschrijven voor de DVV Antwerp 10 Miles & Marathon moet zich trouwens haasten. Vanavond, maandagavond 14 april om 23u59, worden de online inschrijvingen én de groepsinschrijvingen immers afgesloten. Daarna kan je je nog individueel inschrijven aan voorinschrijvingstarief bij RS Lab in Zwijndrecht en Gent tot en met donderdag 24 april. Op 25, 26 en 27 april is inschrijven aan daginschrijvingstarief nog mogelijk in de RS Lab Antwerp Runners Expo op Linkeroever.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?