Running.be compleet vernieuwd!

Surfen op je favoriete loopsite was nog nooit zo leuk! Running.be heeft een nieuw jasje aangetrokken om aan de modernste noden te voldoen. Klik door op je laptop, tablet of smartphone en loop mee langs alle veranderingen!

Je kan op de vernieuwde running.be website uiteraard nog steeds terecht voor de leukste loopnieuwtjes. De evenementenkalender met alle lopen in België heeft een prominentere plaats gekregen. Op de homepage zie je in één oogopslag de loopkalender van de huidige week. Klik door om een wedstrijd te zoeken op basis van datum of locatie en op de eventpagina vind je alle details over de loop in kwestie, inclusief een handig kaartje en de mogelijkheid om je route te plannen.

Verder vind je een handig overzicht van wat het laatste running.be magazine allemaal te bieden heeft. Naast de materiaaltips, zijn er ook de rubrieken met trainings- en voedingstips van de coaches van Energy Lab. Je krijgt eveneens de laatste fotospecials en filmpjes op running.be tv mooi op een rijtje. Genoeg inspiratie opgedaan om zelf in actie te komen? Bekijk dan de handige overzichtskaartjes met alle Finse pistes en loopomlopen in Vlaanderen en start running!

Redenen te over dus om als rechtgeaarde loper running.be in te stellen als je startpagina! Je kan natuurlijk ook automatisch op de hoogte gehouden worden van al dit looplekkers, door je in te schrijven op onze nieuwsbrief en ons te volgen op Facebook, Twitter en Youtube! Veel loop- en leesplezier!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?