Runners Service Lab ondersteunt Think-Pink lopers

Naar jaarlijkse gewoonte kan je de nationale borstkankercampagne Think-Pink steunen door deel te nemen aan een loopevenement. Runners Service Lab gaat deze Think-Pink lopers ondersteunen door hen gratis screeningen aan te bieden.

Think-Pink al lopend ondersteunen is simpel: je kiest voor een bepaald loopevenement en registreert je via www.runforthink-pink.be. “Think-Pink koppelt steeds lokaal engagement van haar deelnemers aan een directe ondersteuning in de regio van een borstkliniek of van een project in de strijd tegen borstkanker”, zegt Heidi Vansevenant, voorzitster van Think-Pink. “Per deelnemer vragen we een fondsenwerving van minstens 100 euro, waardoor het dagelijkse werk van borstklinieken ondersteund kan worden en het onthaal en de begeleiding van patiënten verder geoptimaliseerd kan worden.”

De lopers van Think-Pink worden extra begeleid en gecoacht bij hun voorbereidingen. Bovendien ontvangen ze een gratis uitrusting en zijn ze automatisch ingeschreven voor het loopevenement naar keuze. Wekelijks op een vast moment worden er looptrainingen georganiseerd en dit op verschillende locaties in België. Iedereen is welkom en mag gerust eens komen proberen, de trainingen staan onder professioneel toezicht van Personal Coaches.

Think-Pink heeft is ook een samenwerking aangegaan met Runners Service Lab, de grootste loopspeciaalzaak van België met vestigingen in Zwijndrecht, Gent en Paal-Beringen. RSLab brengt heel wat know-how en expertise bij, waardoor de lopers onder deskundig advies begeleid zullen worden. Zo zijn er gratis screeningen voor alle Think-Pink lopers, die vervolgens goed voorbereid van start kunnen gaan met de trainingen. In samenwerking met Runners Service Lab ontvangen ze ook een exclusief loopshirt van Think-Pink. Verder zal Runners Service Lab Think-Pink en haar deelnemers ook bijstaan met deskundig advies gedurende enkele loopevenementen doorheen het jaar.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?