Runners’ lab opent op 16 december eerste winkel in West-Vlaanderen

West-Vlaanderen is vooralsnog onbekend terrein voor Runners’ lab, maar niet meer voor lang. Op 16 december opent de loopspeciaalzaak de deuren van hun nieuwe vestiging in Roeselare. Jij bent meer dan welkom om een kijkje te komen nemen tijdens het openingsweekend.
De full Runners’ lab Experience strijkt neer in West-Vlaanderen

Bereikbaar zijn over heel Vlaanderen. Het is naast het inspireren, motiveren en blessurevrij houden van lopers en wandelaars iets wat hoog op de agenda staat bij Runners’ lab. Met drie vestigingen in de provincie Antwerpen en één in Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg was het een kwestie van tijd alvorens de West-Vlaamse regionen de Runners’ lab Expierence mochten onthalen.

Op zaterdag 16 december zet de zwart-oranje infanterie definitief voet op West-Vlaamse grond. Runners’ lab gooit die dag namelijk de deuren open van hun zevende vestiging. De exacte plaats van het hele gebeuren? Roeselare!

In het nieuwe pand wordt Runners’ lab gekend Footscan® systeem uitgerold op de 30 m lange loopstrook. Ook de persoonlijke werkwijze, het uitgebreid aanbod aan topmerken en de passie voor lopen wordt allemaal meegenomen. De West-Vlaamse tongval van het nieuwe team, dat eerst een opleiding liep in Gent, maakt het compleet.

Kom langs tijdens het openingsweekend op 16 en 17 december

Het weekend van 16 en 17 december huldigt Runners’ lab hun nieuwe winkel feestelijk in. Jij bent uitgenodigd voor een eerste bezoek en een leuke openingsrun. Ontdek het programma hieronder.

ZATERDAG 16/12:

  • 9u00 welkom;
  • Doorheen de dag: afgepeilde route (6 of 10 km), randanimatie, versnaperingen én drankjes;
  • Blackroll workshop: start om 14u00 en 16u00 (Meld je hiervoor aan via runnerslab.be en klik door naar het feestweekend);
  • 18u00 einde dag 1.

ZONDAG 17/12:

  • 9u00 welkom;
  • Doorheen de dag: afgepeilde route (6 of 10 km), randanimatie, versnaperingen én drankjes;
  • 18u00 einde dag 1.

Kom je meelopen? Vergeet je dan niet in te schrijven via de website. Er wacht in de winkel dan namelijk een gratis technisch loopshirt van Craft op jou.

Maak een afspraak

Kan je niet aanwezig zijn tijdens het openingsweekend? Vanaf maandag 18 december gaan de adviseurs over op de normale winkelwerking. Maak een afspraak voor schoenadvies, steunzolen, sportbeha-advies, … om wachtrijen te vermijden. Of spring van maandag tot zaterdag eens binnen in de Sint-Corneliusstraat 1-3-5, 8800 Roeselare.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?