Run2Day Magazine loopt de herfst in

De dagen worden weer korter, grijzer en natter... Voor Run2Day Magazine de hoogste tijd om met een nieuw herfst- en winternummer op de proppen te komen.

In het nieuwe nummer staat het plezier in het lopen, óók in weer en wind, opnieuw voorop.

In deel 1 van het dossier over ‘moeiteloos hardlopen’ gaat het onder andere over hoe je tijdens het lopen je aandacht kunt leren richten. De blik wordt gericht op de Verenigde Staten met een verslag van de marathon van Los Angeles, hardlooproutes in New York en een interview met Terrence Mahon, een trainer met een missie.

Kathrine Switzer vertelt over haar passie én strijd voor het langeafstandlopen voor vrouwen. Bram Bakker liep de Stortemelk Halve Marathon op Vlieland. Verder uitgebreid aandacht voor de laatste modetrends, nieuwe producten en een overzicht van de mooiste wedstrijden voor het komende halfjaar.

En wat betreft de herfst… dat is eigenlijk een fantastisch seizoen. Zet jezelf voldoende in het licht, blijf lekker lopen en geniet van de kleuren en geuren van het seizoen.

Run2Day magazine verschijnt 2x per jaar en is overal te koop bij ruim 3500 verkooppunten in Nederland en ruim 950 verkooppunten in België. Wie een abonnement neemt voor 10 euro krijgt beide magazines én een cadeaubon ter waarde van 10 euro die je kan besteden bij alle Run2Day-winkels.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?