Run To Walk Again aan derde editie toe

Op zoek naar een sportieve én tegelijk ook sociale uitdaging? Run To Walk Again is op 27 en 28 september aan zijn derde editie toe. Bekijk de trailer!

Run To Walk Again is een estafettetour van 337 km, het equivalent van acht marathons, met start en aankomst in Tongerlo. Teams van maximaal 15 lopers en één handbiker starten op zaterdag 27 september en gaan de hele nacht door om op zondag te finishen. Het evenement wordt afgesloten met een sportief feest met animatie in de Run To Walk Again Village.

Het aantal aflossingen tijdens de Run To Walk Again is onbeperkt en de af te leggen kilometers worden vrij verdeeld onder het team, zo blijft de uitdaging haalbaar voor iedereen. De deelnemende teams engageren zich om elk minstens 3.000 euro in te zamelen via sponsoring, giften of inzamelacties. De opbrengst van het evenement gaat naar To Walk Again vzw.

Vorig jaar namen 25 teams mee aan Run To Walk Again. Zij zamelden toen samen meer dan 116.000 euro in. In het verleden liepen al heel wat BV’s mee voor het goede doel. Onder hen de zangeressen Natalia en Barbara Dex, TV-gezicht Erika Van Tielen en acteur Ben Rottiers. Marieke Vervoort en Marc Herremans zijn de meter en peter van Run To Walk Again.

 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?