RS Lab Antwerp Runners Expo geopend!

De RS Lab Antwerp Runners Expo heeft zonet zijn deuren geopend. De komende dagen kan je in de tent op Linkeroever terecht voor je borstnummer voor de DVV Antwerp 10 Miles & Marathon, de grootste loopbeurs van het land en veel meer!

Tijdens het hele DVV Antwerp 10 Miles & Marathon weekend kan je op Linkeroever de RS Lab Antwerp Runners Expo bezoeken. Deze expo verzamelt de nieuwste snufjes en aanbiedingen van de belangrijkste sportmerken onder één dak en is daarmee de grootste running beurs in België.

De expo bevindt zich in de inschrijvingstent op Linkeroever (Frederik Van Eedenplein). Hier kunnen de deelnemers zich meteen ook inschrijven of hun startpakket afhalen. De expo is geopend op vrijdag 24 april (11u-20u), zaterdag 25 april (11u-17u) en zondag 26 april (vanaf 7u30).

Bezoek zeker ook de running.be stand. Je kan er gratis een polsbandje afhalen met daarop de tussentijden per kilometer die je moet lopen om je gewenste eindtijd te halen. Een handig geheugensteuntje voor tijdens de wedstrijd!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?